Kingkilaban 31

Bangblas……..,

Ukur hawu, suluh, lebu jeung hate nu ngapung marengan silalatu

Mapay alak paul urut Ki Santang

Inggis pajauh huma, keuna ku babasan jati kasilih ku junti.

Seeng tamaga jeung barangbangna

Ulin budak anggon jeung kawihna

Naha beut ukur sawangan ?

Didieu samak salancar masih na juru bale

Ana prak ngeunteung, kalangkang teh bet seuri koneng.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Leave a Reply